Unik

Smyckena som jag gör blir aldrig lika. Så varje smycke jag gör blir unikt i sig. Även om jag gör 10 smycken av samma sort så ser dom inte lika ut. Och det är det tycker jag är charmigt och så blir det lite mer personligt.

Man kan ju köpa ett smycke på till exempel glitter som är jätte snyggt men då har väldigt många andra det smycket också. Och dom är ju oftast identiska. Så om jag själv får välja vill jag ha ett smycke som är lite mer unikt och personligt. Därför gillar jag handgjorda smycken!


Jag gör mina smycken just för dig!

Skötselråd

Här kommer lite skötselråd till smyckena!

  • Låt inte smyckena komma i kontakt med vatten.
  • Om du använder bodylotion, parfym eller liknande se till att det har torkat väl innan du sätter på dig smycket.
  • Förvara inte smyckena tillsammans med andra smycken, utan ha dom i en typ av påse.
  • Efter en lång tid kan vissa delar på smycket bli missfärgat, och så blir det med alla smycken som inte är äkta silver.
  • Mina smycken är av nickelfri metall.
  • Vissa av mina smyckesdelar och kedjor kan inehålla en liten men "fullt godkänd" mängd nickel.

Har du några frågor eller undrar över något skriv en kommentar eller mejla mig på nea88sweet@hotmail.com

Inspiration

Tittade runt lite på bloggar för någon dag sedan och hittade en blogg som jag fick lite ny inspiration av. Hon gör jätte fina smycken. www.MadeByMalinE.blogg.se

Hon gör lite smycken som hon stansar själv. Blev lite sugen och har nu bestämt mig för att testa på det. Skulle ju vara roligt att kunna stansa egen text till handsmyckerna. Så ska nog införskaffa mig sakerna jag behöver till det.

Tyvärr har jag inte gjort så många smycken i helgen som jag hade velat. Har legat sjuk och är fortfarande sjuk så det blev inte så mycket gjort. Men så fort jag börjar bli bättre ska jag ge mig på det igen :)


Ha det bra!

Andra budskasringar

Här är dom andra budskapsringarna som jag har till handsmyckerna som går att få.


Vild och vacker


Kärlek

Handsmycke med budskapsring

Handsmycke med budskasring Tro,hopp, kärlek. Har även andra ringar med andra ord på.

Detta handsmycke kanske ser lite "hängigt" och stort ut på bilden men det är pga att jag har väldigt små händer. Har gjort det till en "normal" hand.

Närbild på budskapsringenBeställa

Vill ni köpa något skicka ett mejl till mig och tala om vad du hittat för kul.
nea88sweet@hotmail.com

Frakt: Vanligt brev. Dock beroende på vikten.

Betalning sker i förskott till mitt konto på Handelsbanken. (Upgifter får ni när ni skickar).
OBS! Skickar/tillverkar inget förrän pengarna syns på kontot.

Alla grejer finns inte färdiga så jag gör dom när ni beställt och pengarna finns på mitt konto. Skickar dom så fort pengarna syns på kontot.

Ha Det Bra!

Snart kommer det nytt

Fick hem lite grejer jag hade beställt idag. Så nu kan jag göra handsmycken. Kanske inte kommer upp denna veckan beror på om jag hinner. Har lite annat att fixa med. Men självklart så kommer jag sätta mig och börja tillverka så fort jag kan.

Kommer bli något handsmycke som är liknande det jag har visat här innan sen blir det lite andra. Är själv nyfiken på hur dom kommer se ut.

Tyvärr uppdaterar jag ju inte så ofta eftersom jag bara lägger upp när jag har gjort nya smycken. Och ibland har ju bara idée torka! Hoppas ni förstår :)

Håller på att ändra lite på bloggen så ursäkta röran ibland!


Ha Det Bra!

Skruvar

Runda örhängen med skruvar i. Hur coola som helst! Nickelfria.Äntligen

Nu har jag äntligen lagt upp något här. Har inte haft några nya idéer sen har det vart lite annat i vägen.  Men det kommer komma upp flera smycken snart. Nu flyger det idéer i huvudet på mig.

Börjar byta ut läderbanden mot kedjer nu men det går fortfarande att få läderband om man hellre vill ha det.

Har lite funderingar på att börja göra handsmycken. Gjorde ju ett till mig själv när jag var på kurs. När vi kom dit visste jag inte vad jag ville göra alla gjorde halsband, armband och ringar men jag ville göra nåt annat som jag inte hade gjort innan. Det var då jag såg handsmycket kursledaren hade så då blev mitt till. Tycker det blev riktigt läckert! Lägger upp en bild så ser ni vad jag kanske kommer börja göra.Har tyvärr ingen bild på bara smycket så ni får ursäkta min snygga bild! Så här ser det ut iaf. Tycker det är ur läckert!

Ha det bra
50 öringar

Örhängen med 50 öringar i. Blir som ett litet minne när dom är borta. Dom är nickelfria.


RSS 2.0