Armband för kille

Armband till kille passar även till tjej (unisex). Kedja med inflätat svart läderband.

Äntligen

Tyvärr har jag itne kunnat lägga upp några nya smycken då min dator "dog" men nu har jag köpt en ny så nu ska det komma upp. Imorgon lägger jag upp dom nya. Då jag inte orkar just nu efter en lång och hård arbetsdag. Men imorgon är jag ledig och då ska jag lägga upp :)


Ha det bra!

Snart så

Håller på med ett smycke som har tagit väldigt mycke tid att göra. Tror jag kommer lägga upp den till försäljning men den kommer bli "The One And Only" då det är mycket material och tid som läggs ner mer tid faktiskt. Kommer bli något udda men coolt. Tror inte jag har sett något liknande om jag ska vara ärlig..

Så håll utkik så kommer den upp inom sin tid :)


Ha det bra!

Elektronik...

Eftersom det är långledigt denna veckan ska jag göra lite smycken har jag tänkt men tyvärr är det inte säkert att det kommer upp så fort här då min dator inte är som den ska. Nu fick jag ju iaf upp örhängena jag gjorde i fredags. Men den kan tyvärr stänga av sig när som och då kan det vara kört att få igång den så det ska införskaffas en ny data.

Har ju även tänkt att börja stansa men stansarna var slut i affären när jag skule kolla på dom och tyvärr kan jag inte lägga pengarna på stansar nu då jag måste köpa ny dator. Men jag hoppas kunna komma igång med det snart!


Ha det bra!

Små hjärtan

Halv långa örhängen med små hjärtan. Ska även göra en kortare verison av domma.

Tid tid och åter tid

Tyvärr har jag inte gjort så mycket nya smycken på senaste tiden då det har varit fullt upp. Har fått jobb så då är det en massa upplärning och väldigt tidiga morgonar! Så jag har varit väldigt trött på kvällarna. Sen har vi varit fast mitt ute i skogen i ingenstans land då bilen stular så dagarna har verkligen gått. Sen har vi åkt hela SVerige runt känns det som för att få tag i alla saker man köper från Ikea då allt jämt utgår där :O Ovanligt! Gick en hel helg på det.

Ska göra lite smycken så fort allt går åt rätt håll igen och tiden finns.


Ha det bra!

RSS 2.0