Städ time!

Hade tänkt jag skulle göra smycken idag men det blev inte som jag tänkt mig. Jag städade bland mina smyckesgrejer istället kändes mycket roligare! Och oj! Vilka roliga grejer jag hittade då! Kom massa idéer av alla saker jag hitta. Så roligt!

Tänkte jag skulle lagt upp alla mina paket jag beställt men jag slet upp dom å börja göra smycken direkt så det sket sig med det. Men det kommer ju ändå upp här eftersom ni får se det färdiga resultatet. Det kliade så dant i fingrarna så jag var bara tvungen att sätta igång å tillverka.

Kommer kanske inte bli så mycket nya smycken i veckan då jag har lite beställningar som jag måste fixa. Men dom smyckerna kommer komma upp här också.


Ha det bra!

Vingar

Läckra örhängen med antiksilverfärgade vingar. Lite mörkare än vanlig silver färg. Ca 3 cm långa.


Snöflingor

Ett par juliga örhängen med snöflingor och stardust pärlor. Ca 4 cm långa.


Silvervita vingar

Ett par läckra örhängen med silvervita vingar. Ca 3 cm långa.


VI <3 DIG med lila hjärta

Ett långt halsband ca 80cm med texten VI <3 DIG. Har även gjort ett litet hjärta av lila silvertråd som berlock.


Namnsmycke Mamma (litet)

Ett kortare halsband ca 48 cm med texten MAMMA. Det är även en mindre tag.

I <3 YOU

Ett kort halsband ca 48 cm med texten I <3 You. Kanske skulle passa bra till din käraste i present.Sötnos

Ett långt halsband ca 80 cm med texten SÖTNOS.


Smycken smycken smycken

Idag ska jag ner till mina föräldrar i Småland och då tar jag med mig alla mina smycken ner. Där får dom hänga i min mammas butik. Så vill ni klämma och känna på dom så finns dom på Elbutiken i Vetlanda (Elkedjan). Har ett litet ställ där och mina smycken hamnar oftast där.

Har lite mer nya smycken som jag inte lagt upp här än men det kommer. Om jag gör det idag eller nångång under helgen. Väntar också på lite paket med en massa roligt i. Så nu har jag verkligen å göra.


Ha det bra i snöovädret!

Stansning

Tänkte tala om att ni kan välja vilken text ni vill om ni vill ha ett namnsmycke behöver inte vara just det som jag redan har stansat. Har både små och stora storlekar på mina stansar. 3 och 4 mm. När det kommer namn eller text med många bokstäver kan det bli värre med plats på tagsen, men man kan nästan alltid lösa det på något sätt!

Då jag inte har någon maskin eller liknande som stansar så blir aldrig bokstäverna 100 % raka eftersom jag hamrar för hand. Så varje smycke blir olika och därför unikt.

Vill ni beställa eller undrar över något kan ni maila mig på linneasfinasmycken@hotmail.com ni kan även läsa lite om det Här


Ha det bra // Linnéa

Key to my heart

Här kommer ett one of a kind smycke. Det är snycken jag gör av gåvor jag får när jag beställer grejer. Det är ett par örhängen som är ca 5 cm långa. Tycker dom blev rätt fina. Kanske lite anourlunda att dom inte är lika dana i varje öra.


VI <3 DIG

Ett kortare halsband ca 48 cm med texten VI <3 DIG. Det är en kort tag 3 cm har även en som är 4 cm.

Krumelur

Örhängen som jag gjort stommen till helt själv! Är av silvertråd. Har satt på ljus rosa sötvattenspärlor. Ca 7 cm långa. Dom är tyvärr inte nickelfria.


Långa örhängen

Långa örhöngen med små röda och svarta silvertråds bollar. Dom hänger ca 10 cm. Supersnygga på! Ska nog göra ett par till mig själv också!

Älskad

Ett fint halsband med budskapet ÄLSKAD. har även gjort ett litet hjärta i röd silvertråd som berlock. Halsbandet är ca 80 cm långt.

One of a kind

Kommer att göra lite one of a kind smycken. Det är av sådana grejer som jag får i gåva när jag beställer annat. Kommer nog mest bli halsband då det är mest passade grejer till det. Så när det väl kommer upp finns det bara det om jag inte mot förmodan skulle råka få samma gåva igen men då kanske det inte blir ett likadant som det första. Kommer ha dom till ett bra pris bara för rolighetens skull. Hoppas ni kommer uppskatta mina "gåvo smycken" jag kommer göra.

Ha det bra!

Handsmycke

Ett handsmycke jag har gjort till mig själv. Satte en budskapsring på också Tro Hopp Kärlek. Inte helt lätt att göra med så här många kedjor.

Lilla pärlan

Jag är med i en utlottning av ett presentkort på lillaparlan.se
Dom har massa fina saker. Har fått lite inspiration när jag satt och tittade igenom deras hemsida på alla grejer dom har. Så det skulle vara perfekt att vinna ett presentkort så jag kan göra ännu mer fina smycken. Har väldigt få sidor jag handlar mina smyckes delar ifrån och Lilla pärlan är en av dom sidor som jag tycker om. Då dom har bra och fina grejer till rätt priser. Min stans med hjärtat kommer bland annat därifrån.

Vad sugen jag blev på att göra massa nya smycken nu!

Namnsmycke Pappa

Flätat läderband längd på band ca 41 cm och en förlängningskedja på ca 4 cm. Tagsen är olika stora då jag har två olika storlekar. 30 mm och 40mm.

Namnsmycke Mamma

Ett långt halsband (ca 80 cm) med trycket MAMMA. Kedjan är ganska kraftig. Bredvid tagen hänger det en liten kedja med ett litet hjärta på och även en hjärtan kedja med 2 ljusrosa sötvattenpärlor. Det är nickelfritt.Ännu mer grejer

Idag fick jag mitt sista paket med smyckes tillbehör..Dock var det inte vad jag hade tänkt mig riktigt..Hade tänkt lite eller rättare sagt väldigt mycket fel på måtten på det jag beställt. var betydligt mycket mindre än vad jag trott. Så jag får nog leta vidare efter nåt som passar måtten jag vill ha. Ska börja göra lite smycken på måndag. Hoppas jag verkligen orkar. Fick hoppa in å jobba idag det som skulle vart 5 timmar blev 9 timmar. Hade räknat med att vila upp mig eftersom jag jobbar 11 timmar imorgon och 9 timmar på söndag. Om jag inte orkar göra smycken på måndag så får jag göra det ändå så det kommer upp lite nytt här! =)

Ha en bra fredags kväll allihopa!

Grejer grejer grejer

Har fått lite av det jag beställt idag. Så himla roligt! Det bara kliar i fingrarna på mig! Får nog det sista i morgon. Så nästa vecka kan jag pyssla massor =D  Blir inte så mycket i helgen då jag jobbar hela helgen. Så på kvällarna blir det till å vila. Men nästa vecka kommer jag definitivt sitta å göra smycke!

Ha det bäst!

Namnsmycke 3 tag

Ett halsband med mitt och mina syskons namn. Var en present till min mamma. Gjorde den kort då det blir finast när det hänger.


Väntans tider

Nu har jag beställt massa grejer så jag kan göra nya smycken :) Vill ha hem det nu å börja tillverka massa roligt! Så nästa vecka kommer det nog komma upp lite nytt. Glöm inte ta en titt på det jag rear ut. Har bara dom i en av varje så priset är bara tillfälligt till dom tar slut! Skynda fynda! Nu ska jag pyssla med annat. Det blir till å slänga upp symaskinen å sy lite :)

Ha det så bra!

Hjärta insvept i pärlor (halsband)

Sött litet hjärta insvept i rosa sötvatten pärlor. Hjärtat är ca 40mm.
Gjorde detta halsband till min systerdotter.

Namnsmycke hjärta

Ett ganska stort hjärta ca 6mm. Kedjan är kort då jag tyckte det blev snyggast eftersom hjärtat har den storleken den har.


REA

Har nu ändrat lite priser på vissa av mina smycken då det är dom som jag har färdiga av och jag vill tömma mitt ställ för att fylla på med nytt. OBS! Det finns bara 1 av varje smycke som är till detta pris. Så först till kvarn! När något blir sålt återgår det till det vanliga priset. Ni finner smyckerna i kategorin REA

Kom ihåg först till kvarn!

Namnsmycke pärla

Detta var det första jag stansade så därav ser det lite roligt ut. Snett å vint. Dock tycker jag nog det inte ser så illa ut ändå. För att göra det lite roligare satte jag på lite extrakedjer med hjärtan och pärlor. Rosa sötvatten pärlor har jag användt här. Har en lång kedja.


Namnsmycke

Ett namnsmycke jag har gjort till min sambo med mitt namn på och ett litet hjärta på.
Ganska kort halsband då jag tyckte det var bättre då brickan är lång.

Nu kör vi!

Hej igen!

Var ju ett tag sen jag var här nu..hade tappat suget lite grann men nu är jag igång igen. Har gjort lite smycken till mig själv då jag fått lite nya idéer. Har även fått lite julklapps idéer som ska göras eller rättare sagt stansas som kan köpas. Som vanligt kommer det mesta finnas på Elkedjan i Vetlanda (nu Elbutik) där jag har ett ställ med smycken för er som vill titta på dom.
Ska kanske inhanlda alla plattor och grejer som behövs sen kommer det komma upp grejer allt eftersom :) Har även lite smycken jag gjort till mig själv då jag ville ha något nytt som jag kommer lägga upp. Dom kan jag även göra till er som är intresserade.

Ha det så bra! Nu ska jag kolla vidare på grejer jag ska shoppa :)

RSS 2.0