Massa smycken

Har massor med smycken som jag kan lägga upp här nu. Innan la jag ju bara upp det som var till salu men gjorde mycket annat till mig själv. Lite skönt att lägga upp allt istället för att sitta och leta bland alla bilder. Vet inte om det kommer upp något idag då jag har mycket att stå i. Först blir det att städa sen ska vi gå till Himelstalunds fältet och grilla och spela bränboll så. Kanske hinner lägga in ett smycke innan vi ska dit.Ha en trevlig valborg allihopa!!

Armband med gitarr

Här kommer det andra armbandet som jag gjorde en kväll. Kedjan har jag som på den andra gjort dubbelt och sedan satt på lite ljusrosa sötvatten pärlor och en gitarr. Gitaren mest för att det skulle bli lite tuffare. Blev väldigt snyggt att sätta ihop många olika armband så jag är über nöjd.
Ha det bäst!!

Fjäder armband

För nån månad sen skulle vi på fest och kvällen innan kom jag på att jag inte hade något roligt armband så jag kastade ihop detta. Tycker det blev himla bra! Satte i ett litet hjärta och kors så det inte skulle bli för tomt.Ibland är det ganska bra att kunna pyssla ;) Gjorde även ett till armband som jag kan lägga upp lite senare ikväll.

Nu så!

Har suttit och ändrat en massa nu här. Kanske inte så mycket som ni tänker på. Men iaf så är alla priser borta då jag ska ha en mer personlig blogg har jag tänkt. Undrar ni över något eller är intresserade av ett smycke så tveka inte att höra av er. Skicka till nea88sweet@hotmail.com

Skulle det stå en annan mail adress än den som jag skrivit här så skicka inte till den då den inte finns mer. Tror jag gått igenom allt och ändrat om men man vet ju aldrig om man råkat missa :)

Ska lägga upp lite nytt jag gjort snart också. Har inte fotat något än men ska göra så fort jag får tid. Kanske kan hinna med det i helgen..Ha det så bra allihopa och hoppas ni komer gilla min "nya" blogg!

Jag vet det är dåligt!

Har blivit väldigt dåligt med uppdateringar här nu på sistone..Har mina funderingar på att göra om bloggen lite och lägga upp allt jag gör. Rensa allt på bloggen här och verkligen göra en ny start. Gör ju så mycket andra smycken till mig själv som jag inte säljer. Sen kanske det kommer bli lite annat här på bloggen också det vet jag inte. Men ska börja med att ändra om här lite när jag hinner för det lär nog ta ett tag..då det är mycket att ändra menar jag.

Kommer fortsätta sälja till er som är intresserade så klart! Så då är det bara till att höra av sig till mig.

Ha det bra så kommer ni få se lite nytt nästa gång kanske :)

RSS 2.0