Ledig? Vad är det?

Jag vet att det har varit ganska tyst här nu ett tag..har jobbat en vecka i sträck nu utan å va ledig å ska jobba några dar till så jag har inte haft tid att fota allt och sedan lägga in här. Men jag hoppas att det ska bli bättre nästa vecka. Det har varit så himla mycket nu både på jobbet å hemma så har itne hunnit nåt.
Måste fixa så jag kan lägga in mina bilder på datorn också..min hårddisk är proppfull! Å det blir ju inte bättre av att kameran också är det :/ Bahh blir galen tänk om man kunde ha oändligt med plats i datorn! Så bra det hade vart!
Nu ska jag städa vidare här hemma. Allt hamnar ju på efterslänten när man jobbar varje dag :(

Tjing!

Lurvig ring

Som jag skrivit tidiagre råkade jag få fel grejer i en order för ett tag sen. Så jag kunde ju testa lite med dessa dubbelringar jag råkat få..

Limmade på lite svarta fjädrar som jag hade liggandes i en låda och så kom denna ring till. Ganska frän tycker jag att den blev.


Sötvatten armband

Gjorde ett par söta armband som är ganska enkla men fina. Alla tre armband är med sötvattenspärlor. Färgerna är rosa, lila och mörkblå. Satte dit ett par små berlock vingar för att göra dom lite roligare. Passar bra till den lite enklare outfitten kanske. Eller varför itne en dag på stranden? Väldigt fint till solbrännan är det i alla fall :)

Hare bra!

Änglar

Gjorde ett par örhängen till min kära mamma. Har för mig hon fick alla färgerna. Finns väl egentligen inte så mycket att skriva om dom. Här är iaf den ena sortens änglar jag gjort.Turkosa änglar


Vita änglar


Lila änglar

Halsband fjäder

Syrran fyllde år och hon fick ett par olika smycken varav ett var detta. Blev så nöjd att det vart ett till mig själv också! För att det skulle bli lite mer än bara tre fjädrar så satte jag dit en fjäder berlock. Valde att ha bruna fjädrar. Har den vanliga längden på halsbandet (långt).

Har fastnat väldigt mycket för fjädrar just nu. Äger säkert minst 10 olika smycken med fjädrar. Tycker bara det är såå läckert!

Any way! Här är halsbandet...


=D

Dybbelring Thing

Råkade av misstag att få två dubbelringar istället för det jag skulle ha, när jag skickade efter smyckes delar för ett tag sen. Så jag vart sugen på att testa att limma på lite grejer och detta blev resultatet. Slog av några den första dagen för limmet inte hade torkat ordenkligt. Hade inte tålamod till att vänta innan den skulle användas :)

Men den har hållt än så länge då jag varit extra försiktig. Därav kommer jag inte börja sälja någon än för jag vill vara hundra på att det limmade sitter fast! Så jag måste testa lite till innan jag börjar göra beställningar. Inte så kul om ni skulle tappa av det som är limmat ju!

Det var riktigt pilligt och jag limmade ihop mina fingrar på kuppen. Men det var det värt för jag blev himla nöjd!
Hare!

RSS 2.0