My Love For You

Detta är tänkt som ett halsband men just nu har jag ingen kedja hemma så det fick bli en bild utan kedja kommer nog en ny bild med kedja när jag fått hem det igen. Är ett fint hjärta i silverfärgad metall som är lite ojämn i sin form som ni ser på bilden. Stansade in MY LOVE FOR YOU på den.
Ha det bäst!!


Läderarmband

Gjorde ett snyggt och enkelt läderarmband till Robert där jag stansade in mitt namn. Läder är ju alltid snyggt på killar och då Robban gillar läderarmband passade det utmärkt.
Såg läderbanden på en sida jag brukar handla ifrån där det stod att man kunde stansa på bandet. Tyckte det lät som en bra idé så jag var bara tvungen att testa. Och det var vekligen inte svårt! Det svåraste var att mäta ut vart man skulle börja stansa. Försörde säkert 10 cm band första gången då jag räknade lite fel och armbandet blev väldigt litet. Haha! Ja ni märker att det är verkligen inte lätt att hålla på med stansning. Mycket att räkna och hålla koll på.Fjäder örhänge

Ännu en modell för den som inte har hål i öronen. Man hänger den runt örat så blir det en häftig effekt med fjädrarna. Super läckert är det på! Ska fixa en bild någon dag när jag har det på. Funderar på om man ska köpa en annan färg på fjädrarna och göra en lika dant :)
Bara älskart!!


RSS 2.0