Egen gjord ear cuff

Har gjort ännu en egen ear cuff. Dom jag har gjort själv från grunden är inte nickelfria! Då jag gör dom av silvertråd (en typ av metalltråd). Hur som helst har jag mina funderingar på om jag ska göra något mer med denna ear cuff. Sätta i något mer eller jag vet inte. Så här ser det ut i alla fall.

Nu ska jag ut i solen igen :) 36 grader är det ute på balkongen!

HÄRLIGT!!!

Fjäder ear cuff

Här kommer en läcker ear cuff! Massa svarta yviga fjädrar som jag hängt ihop med en litet silverfärgat hjärta som är ganska så tjockt. Hur som helst så är det jätte snyggt!! Skulle tro att det hänger ner ca 7-10 cm. Har inte mätt så det är bara på ett hum. Blir ju olika längder när man gör den eftersom fjädrar har olika längd och form.


Ide torka

Har massa roliga grejer i min smyckesdels väska men inga ideér. Har några smycken som är klara som ska upp men är på landet nu å glömde min externa hårddisk hemma tyvärr. Skulle vilja att det bara flög in en massa roliga ideér i huvudet på mig. Vill skapa massa! Dock räcker inte tiden till så mycket just nu då jag får jobba väldigt mycket och när den lediga tiden finns har jag en lägenhet och städa.
Skulle vara skönt med lite semester men det kommer ju snart =) Då kanske även en liten hund kommer till familjen. Tänkte jag skulle stansa en namn bricka med mitt telefonummer på till hundens halsband då. Kan ju alltid vara bra att ha om den skulle springa bort. Hoppas hoppas att jag hittar en hund till semestern. Ingen som känner någon som säljer Pomeranian eller Shetland sheepdog valpar? Som är leverans klara till midsommar?

Usch! Sitter och stirrar på min smyckeslåda men kan verkligen inte ta för mig och göra något idag. det är ju det här med ide torka!
Egen gjord ear cuff

Hittade en snygg ear cuff för ett tag sen som jag ville ha men kunde inte hitta någon att köpa. Satt framför datorn i flera flera timmar å letade och av en slump kom jag in på en sida där dom visade hur man gjorde dom. Så jag gjorde en själv. Väldigt snygg och enkel. Lite pillig å göra men den blev ju bra!

// Linnéa

Ear cuff vinge

Ännu en ear cuff denna med en vinge. Märks det att jag verkligen inte gör något annat än ear cuffs just nu? haha Har en massa ear cuffs kvar att lägga upp och när jag kommit på något nytt så kommer det upp annat än ear cuffs :) Låter bra va?
Ha en bra dag allihopa för det ska jag ha för idag är det min födelsedag :)

Ear cuff kasett band

Cool, lite retro och frän ear cuff med ett kasettband. Har verkligen fått pippi på ear cuffs nu. Gör typ bara en massa sånt nu :) Men det är ju snyggt det måste ni hålla med om!
Hare bra!

Ear cuff med långa smala fjädrar

Gick igenom pappas alla pärmar med fjädrar sen han hade fiskeaffären och hittade dessa fina fjädrar. Fick dock inte ta mer än dom jag använt så är någon intresserad är det kört! Är ganska nöjd men jag har inte använt den...än. Kan ju inte ha fjäder örhängen på jobbet direkt..hur skulle det se ut i en matbutik?! Känns inte så hygieniskt på någe vis. Hur som helst en fin ear cuff.
Ear cuff med fjädrar

Detta var den första ear cuffen jag gjorde. Hade inga avslut som jag kunde fästa fjädrarna i så jag fick göra egna. För jag ville så gärna göra en direkt. Det var lite pilligt att göra avsluten men det gick. Och jag är så nöjd över hur ear cuffen blev.
Ha en bra dag!

Fjäderörhänge snyggve

Har ett ord jag är ganska förtjust i och det är just SNYGGVE. Hade en fin och mjuk tag över för ett tag sendan som jag kände för att stansa på. Alla andra nyare tagsen jag har är lite hårdare att stansa så jag vill stnasa mjukt för en gång skull. Så det blev ett fjäderörhänge med ordet SNYGGVE. Snyggve är alltså jag! :) Dessa fjädrar har jag fått av min ena kusin för länge sedan tycker dom är så fina.
By the way..fint vårväder vi har i maj..snö och allt..

Långt fjäder örhänge

Älskar detta örhänge. Det är bara såå läckert! Är nog min favorit skulle jag tro. Har blivit väldigt förtjust att ha en massa fjädrar i det jag tillverkar.
RSS 2.0