Ear Wrap Key

Här är ett smycke som man sätter bakom örat och passar bra om man inte har hål i öronen. Den sträcker sig ner till axlarna ungerfär i längden.

Det är även jätte snyggt att ha flera örhängen ihop med detta. Till exempel ett par korta örhängen, och nån cool earcuff. Brukar själv bära min ear wrap på detta viset.Långa kulkedjor

Här är ett par riktigt långa örhängen dom är ca 18 cm. Så dom hänger långt ner. Dom finns i rosa, blått och lila.  Det är färgade kulkedjor. Antingen kan man ha bara en eller båda allt efter sitt eget tycke. Färgerna är starkare i verkligeheten än vad bilderna visar.Hårsmycke eller kroppssmycke

Här är ett smycke som man kan ha vart man vill. Ett all smycke helt enkelt. Du kan ha det runt huvudet, runt hästsvansen, runt din arm, ha det som armband, fotlänk, halsband, skärp eller som jag har på bilden här nedan. Där jag flätat in det i håret. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad just du ska ha det någonstans.

Bandet är av svart mocka och är ca 110-115 cm långt. Med fjädrarna blir det ca 15-20 cm längre. Har andra fjädrar till detta bandet också. Dom ena är bruna och dom andra är svart vita med lite prickar på. Bild på dom andra kommer inom kort!


Inte världens bästa bild kanske men ni ser hur jag gjorde.Hare bra!

Fjäder extensions

För ett tag sen gjorde jag denna fjäder extansion. Den är ca 45 cm lång och jag ahr fäst en massa fjädrar på en kedja. För tillfället fäster man den via en hårnål men letar efter clips men har inte hittat det än. Har man gjort en donut kan man snurra sin extansion runt den. Du kan ha den i hästsvansen eller bara ha den hängade i utsläppt hår. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Slänger in en bild så ni ser den i håret. Tyvärr ser man inte hela men det är den bästa jag har.


Dreamcatcher örhänge

Ett riktigt snyggt örhänge nu till hösten! Kommer att finnas i en brun färg också. Kommer upp så fort jag gjort en. Det är naturfärgad vaxad bomullstråd som jag virat runt stommen. Har även satt tre svarta träpärlor som fjädrarna hänger ner ifrån.
OBS! alla drömfångare kommer ha olika fjädrar! Beroende på vad som finns hemma.

Själv har jag alltid gillat drömfångare, och har haft några olika hängandes över min säng när jag var mindre.

Drömfångare skyddar dig mot onda drömmar. Onda drömmar är kantiga och kan inte ta sig igenom drömfångaren. Men alla goda drömmar tar sig igenom för dom är mjuka och runda
.
Ear cuff lila

Här är ett smycke jag gjorde som jag inte vart så jätte nöjd med. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Den lila kulkedjan gjorde sig inte så bra som jag tänkt. Så jag får nog helt enkelt leta efter en vanlig kedja med färg på. Drar mig lite grann för att lägga ut den här men det som jag tycker om med denna är själva ear cuffen. Det är små stjärnor på den nämligen tyckte det var lite kul.
Drog mig lite för att lägga ut detta smycke..men allt kan ju inte bli perfekt! Blir som ett litet förtest tills jag hittat färgad kedja.RSS 2.0