Snart jul

Snart är det Julafton och det är absolut sista veckan för att beställa så ni får smyckena innan jul. Har tyvärr slut på vissa grejer och vågar inte lova att allt går att få till jul tyvärr. Men är det något ni är intresserade av hör av er så kan vi se om det går att lösa.


Ni får ha det så bra för nu ska jag strax iväg och jobba!

Namnsmycke 2 tag

En beställning jag har gjort till en med 2 tag.

Örhänge kort körsbär

Detta örhänge finns även som längre. Då är det 5 cm långt. Men har gjort en kortare modell då det finns dom som gillar dom men tycker dom är lite långa. Så denna längen är 3 cm.


Små Kors

Örhängen små kors. Dom hänger inte ner alls mycket max 1 cm.


Rosor

Ett par söta örhängen i form av rosor. Rosorna är av aluminium. Det är öronstift så det är inget hängande.

Hjärta VACKER

Ett kortare halsband ca 43 cm. Har stansat in texten VACKER. Tyvärr ser texten lite konstig ut på bilden vet inte varför det blev så men det ser inte ut så i verkligheten. Hjärtat är ca 60 mm.

Hjärta KÄRLEK

Ett kortare halsband ca 43 cm. Har stansat in texten KÄRLEK. Tyvärr ser texten lite konstig ut på bilden vet inte varför det blev så men det ser inte ut så i verkligheten. Hjärtat är ca 60 mm.

Pepparkaks hjärta med röd pärla

Ett pepparkaks hjärta som är lite mjukt. Går att stansa har jag läst men har ej testat så jag vet inte hur resultatet blir. Om någon skulle vara intresserad. Har satt en röd pärla på. Kedjan är ca 80 cm lång.

Pepparkaks hjärta med pärlor

Ett pepparkaks hjärta som är lite mjukt. Går att stansa har jag läst men har ej testat så jag vet inte hur resultatet blir. Om någon skulle vara intresserad. Har satt lite pärlor på 2 små röd aktiga och 2 stardust med 2 vita små pärlor. Kedjan är ca 80 cm.


Tro Hopp Kärlek

Ett långt halsband ca 80 cm. 2 berlocker och en tag som jag stansat HOPP på.

Varför smycken?

Jag hade egentligen tänkt att lägga upp lite nytt här idag. Men jag han inte bli klar med mina smycken innan mörkret kom. Blir bäst bilder när det är ljust ute så dom komemr upp imorgon istället. Så jag tänkte berätta lite hur det kom sig att jag började göra smycken.

Jag har alltid gillat att pyssla vad det än är så tycker jag det är jätte kul. Och för en sådär 2 år sen fick jag för mig att jag skulle göra tenntrådsarmband. Min mamma och min syster gjorde det för jätte jätte länge sen så jag ville prova. Var ju ändå arbetslös så det fanns inte så mycket att göra. Gjorde några stycken och sålde några också. Det var ganska tidskrävande att göra dom då det tog ett bra tag. Lägger in en bild så ni ska se vad tenntrådsarmband är.

 

Till slut tröttnade jag på att göra dom då det var så mycket arbete och fingrarna tog stryk av det hårda materialet man ska sy i. Under denna perioden köpte jag lite smyckes satser från Panduro och min mamma köpte även lite smyckes böcker. Det var i en av dom böckerna jag hittade silvertråds hjärtan.


Jag satt en sommar dag och bläddrade i smyckesböckerna och såg smycken av silvertråd. Bland annat ett hjärta. Och då fick jag ett sug att testa göra en. Det stod inte hur man skulle göra men då jag som sagt gillar att pyssla kom jag på det snabbt. Ändrade på utseendet då jag inte gillade hur dom såg ut. Sen började jag göra fler och fler. Det var då min blogg kom upp. Gjorde några hjärtan och la ut för att sälja. Är ju inte så lätt att synas av alla bloggar som finns. Så jag kom på att jag kunde göra ett ställ och hänga mina smycken i min mammas butik. Då sålde jag några smycken och började sedan göra mer än bara halsband. Så det blev lite örhängen och armband. Men sen i år kom jag till ett stopp. Över sommarn fick jag två jobb och hann inte göra några smycken och jag tyckte det var tråkigt då jag inte sålde så mycket så jag gav upp.


Men det var nog tur i oturen för jag fick massa ideér när hösten började närma sig. Ville börja stansa och det visade sig vara riktigt kul. Så det var så jag började göra mina smycken jag gör idag. Varje dag kommer det ny inspiration och grejer jag vill göra. Har även kommit på mig själv att jag gärna gör ett extra smycke av dom flesta sorterna för jag tyckte det blev så snyggt att jag ville ha det själv. Hoppas ni gillar det jag gör och om ni är intresserade av något så kan ni läsa hur ni ska gå till väga HÄR. Undrar ni över något hör av er till mig. linneasfinasmycken@hotmail.comHa det bra!


Ursäkta min dåliga uppdatering!

Ni får verkligen ursäkta att det varit så otroligt tyst här. Fick rycka in å jobba hela helgen så det vart inte så mycket tid över till mina smycken.

Fick idag lite påfyllning till olika smycken. Fick även en ny gåva som jag fått innan. Av den gjorde jag ett par örhängen som jag nu då kommer ha en endaste av. Och det var dessa örhängen..För att se hela inlägget med dessa klicka HÄR
Ha det super duper bra!


You Rock

Barnsmycke med en gitarr och en tag med texten YOU ROCK. Tagen är 4 cm och kedjan är cirka 50 cm lång.

Motorcykel

Barnsmycke med en motorcykel och texten WROOM. Kedjan är ca 40 cm lång.
RSS 2.0