Mycket nytt beställt

Har beställt en massa grejer nu. Allt jag ville ha fanns tyvärr inte hemma så det kommer dyka upp senare. Är riktigt nyfiken på hur allt ser ut som jag beställt. Kommer nog ett paket till mig idag! Sen beställde jag nyss igen..fanns så mycket fint att jag inte kunde hejda mig!

Kan ge en liten hint om en sak jag beställt..Tassels!

Så glöm inte kika in vartefter när det kommer in nytt för iår!


Bye bye!

Armband med berlocker

Bandet är av syntetisk mocca och är cirka 2 meter långt. Har satt på lite olika små berlocker. Armbandet knyts ihop med en rosett eller vad som önskas då det viras runt handleden. Det blir olika många varv beroende på handledsbredd.


Armband Vacker

Bandet är av syntetisk mocca och är cirka 2 meter långt. Har stansat in Vacker på tagen. Armbandet knyts ihop med en rosett eller vad som önskas då det viras runt handleden. Det blir olika många varv beroende på handledsbredd.


Armband Kärlek

Bandet är av syntetisk mocca och är cirka 2 meter långt. Har stansat in KÄRLEK på tagen. Armbandet knyts ihop med en rosett eller vad som önskas då det viras runt handleden. Det blir olika många varv beroende på handledsbredd.Namn smycke med ring och hjärta

Ett halsband med 2 tags går även att stansa på hjärtat. Ringen går att få med texten kärlek och tro hopp kärlek. Går även att få en helt vanlig ring utan något på, platt eller rund. Just detta halsband gjorde jag kort då jag tyckte det passade bäst så.

RSS 2.0